Former Girard Corn Exchange Bank Pre-Renovation Kitchen


The Kitchen in the Former Girard Corn Exchange Bank prior to the renovations for the filming of the series. The bank tellerís counter area was renovated into the Kitchen. To create the Kitchen, the floor was raised to match the level of the counter. Stairs were then constructed on the right side of the counter leading from the Atrium into the Kitchen. In this picture, you can see a vault to the right of the counter that was converted into a storage area during the filming of the series.



In comparison with the picture above, the Kitchen during the filming of the series.

Photo Credits: www.NormDodge.com

Former Girard Corn Exchange Bank Main Page

Available from Amazon.com:
Support This Site
Visit the Store


Updated - February 22, 2007

Comments