Theorie Atrium


The Atrium in Theorie with the Courtyard in the background. The Atrium was renovated into the Billiard Room during the filming of the series and these were the Front Doors.

Photo Credit: www.mtvbuilding.com


Another view of the Atrium with the Courtyard in the background.

Photo Credit: www.mtvbuilding.com

In comparison with the picture above, the bar in the Billiard Room during the filming of the series. The mine mural behind the bar blocked off the rear portion of the Atrium building.

Photo Credit: www.mtv.com

Another view of the Atrium. In this picture, you can see the elevator which was also blocked off during the filming of the series.

Photo Credit: www.mtvbuilding.com

In comparison with the picture above, the Recliner Lounge during the filming of the series with the wood slats covering the elevator.

Photo Credit: Denver Post

LoDo Building Main Page

Available from iTunes:

The Real World: Denver icon


Updated - November 18, 2009

Comments